Inlägg märkta ‘Anna Skipper’

Anna Skipper bloggar om boken Baka matbröd med LCHF!

26 mars, 2013

anna-skipper2Himla kul att få se min nya bok Baka matbröd med LCHF hos Anna Skipper, både på hennes blogg och i Skippersmart-shoppen!
Jag känner mig oerhört hedrad att som enda LCHF författare få lov att befina mig där med mina båda böcker hos Anna Skipper och bli rekommenderad av henne!

Jag noterar att hon har kokosmjöl med endast 4 gram kolhydrater också i sin shop, 500 g för 99 kronor. Jag har inte provat detta mjöl, men jag skulle få hem litet prov, så jag får återkomma om min uppfattning om mjölet lite längre fram.

Känner mig stolt och glad och ville bara dela med mig av min glädje!

 

Mina böcker hos Anna Skipper!

4 mars, 2013

Anna-skipper(0)(0)Ni som följt min blogg sedan drygt ett år vet att Anna Skipper
säljer min bakbok i sin webshop och hon gjorde också en
fin intervju om mig på sin blogg vid den tiden bakboken kom ut.

Nu säljer hon också min nya bok Baka matbröd med LCHF i shopen!
Jag måste ju erkänna att det är oerhört roligt att Anna Skipper finner mina böcker så värdefulla att de har tagits in och säljs i hennes egen skippersmart.se webshop!

Notera också att Anna har börjat sälja sitt eget märke av kokosnötsmjöl (endast 4 gram kolhydrater 🙂 ) och lite annat användbart i sin shop.

 

Anna Skipper bloggar om mig och min bakbok!

1 februari, 2012

Här kan man läsa lite om det inne på Anna Skippers Blogg!

Min dröm vore att Anna använder den i något program att de överviktiga kan känna att även livet kan innehålla nyttiga godsaker, till fest och högtid!!

Skulle gärna hjälpa de på traven att börja baka, visa hur man gör , vad man bör tänka på osv.

Vem vet vad livet kommer innehålla…

 

Anna Skipper förespråkar LCHF

15 april, 2011

Något håller på att hända!

Fler och fler går över till LCHF av de stora ”fiskarna”, det är ju inte länge sedan jag såg programmet ”Du är vad du äter” och då var det frukt och fruktjuicer högt och lågt.
Många tidigare GI förespråkare ”vänder ju om”, eller man ska nog hellre säga ”tar ett steg till”, för det är ju det det är egentligen.
Men att Anna Skipper nu förespråkar en mer LCHF- lik kosthållning är ju kul och att det sker på bästa sändningstid i Tv 4 är ju super!

Nu måste jag nog se nästa avsnitt…

Vill man se det aktuella programmet går det att se det  HÄR.