Inlägg märkta ‘lowcarbshop’

Är lowcarb alltid LCHF?

25 oktober, 2011

Dessa lurendrejare som kallar saker och ting lowcarb, redovisar ett lågt kolhydrats innehåll och sedan kränger produkter som lowcarb/LCHF.

Detta gör mig faktiskt lite ledsen och ibland arg. Vissa (inte så många) LCHF-bloggar/LCHF´are gör reklam för dessa, det värsta blir väl när de de stora bloggarna gör det tycker jag, för då blir det liksom ok och säljs in som bra produkter i människors medvetande.

Måste inte vi som bloggar ta på oss ett visst ansvar  att sålla något lite bland lowcarb produkter? Jag tycker det i alla fall och därmed kommer det aldrig i min blogg finnas Lowcarb som inte är LCHF.

För mig och många andra så kan aldrig vetegluten eller något gluten  passera som LCHF!? Inte heller om något innehåller soja.

Givetvis får människor stoppa i sig vad skit som helst, men att kalla något som är ”skit” för LCHF är att ljuga. LCHF står för många av oss ren mat och  sådant som bringar hälsa inte gör oss sjuka. Vetegluten och soja är en de största sjukdomsalstrarna i vår mat!
Handlar inte LCHF mest om hälsa?

I Norge kan man nu se att Lavkarbohuset säljer bröd med gluten?? Man kan se att de säljer Pizzamjöl med vetegluten??
I Sverige har vi vårt eget lurendrejarföretag LowcarbShop som NU börjat saluföra detta adamsbröd ( som Norge) men här står det ingen innehållsförtecking varför? Kokoskake mix med vetegluten?? Lowcarb-bröd med gluten??

Jag blir ledsen när man skitar ner LCHF med skitprodukter. Läs gärna vad Kostdoktorn tycker om bluffpastan som ju också säljs i dessa båda företag. Så ge inte dina pengar till oseriösa lowcarb butiker utan köp från de seriösa som LCHF-butiken gynna dem istället!

 

Låt dig inte luras till ohälsa av Lowcarb butiker,
använd ditt kritiska sinne och lusläs innehållsförteckningar och finns inte en  sådan,
KÖP INTE produkten!

Listen, punk. To me you’re nothin’ but dogshit, you understand? And a lot of things can happen to dogshit. It can be scraped up with a shovel off the ground. It can dry up and blow away in the wind. Or it can be stepped on and squashed. So take my advice and be careful where the dog shits ya!
Clint Eastwood