Lugnt på bakfronten…

15 oktober, 2011 av Mariann Lämna en kommentar »

Vill bara förvarna alla bloggläsare att just nu blir det lugnt ett bra tag på bakfronten och därmed utkommer inga nya bakrecept här på ett tag, men ni har ju rikligt att botanisera mellan redan här på bloggen. ;)

BAKVERK
DESSERTER

Ett annat tips, är att använda ”tag molnet”  längre ner till höger, där kan man välja ett ord och klicka och då få upp alla relaterade inlägg.

Make och dotter är sugna på att testa fakir=0 kolhydrater, något jag ju redan gjort vid två längre perioder.
Vi får se om vi sätter detta projekt i verket nu och fram till jul,  alla födelsedagar är ju över nu för vår del…

Ni kan nog räkna med att någon julkaka ska jag kunna bjuda på, och tårtan på bilden ifall någon undrar,den får läggas på hög till en eventuell uppföljare till bakboken… ;)

 

 

 



Annonser

7 kommentarer

  1. Rebecka skriver:

    Lika bra det tycker jag som måste baka allt. Får jag lite ro jag med. ;)

    Däremot kan du ju fortsätta med matlagningstips. Alltid kul med tips eller inspiration. Och det är ju inget som kommer att komma i din bakbok. :)

    • Mariann skriver:

      PRECIS!! Så mat-recpet mm kommer då och då och givetvis alla mina tankar och funderingar om kost och hälsa. :D
      Den blev så god att hela släkten sa att den måste jag spara till en bakbok ;)
      KRAM

  2. Rebecka skriver:

    Och den där tårtan på bilden ser ju bara hur spännande ut som helst!

  3. Anette skriver:

    Bra! Hoppas du skriver om fakirkosten eftersom i så fall, så man kan hänga på! Hälsn Anette

    • Mariann skriver:

      OM vi nu hoppar på fakir, jag ska väl erkänna att jag inte själv är så sugen på att göra det… men Om vi drar igång ska jag säga till offentligt :)

  4. Nilla skriver:

    Exakt hur det går till skulle jag vilja veta..någon kolhydrat måste ändå slinka med om man ska hålla sig till vanlig mat, eller..?

    • Mariann skriver:

      Hejsan!
      Du menar fakir, ja man äter ju bara protein och fett och äter man ägg så slinker det ned något pytte pyttelite kolhydrat.
      Man brukar räkna in ägg i en fakir.
      Kram Mariann

Kommentera

*