Nytt experiment pågår – Jordgubbslikör á la LCHF

30 juni, 2012 av Mariann Lämna en kommentar »


Annonser

4 kommentarer

 1. Jaana skriver:

  Svårt att se på bilden men har du ”gubbarna” i något?
  Låter himla spännande och jag antar att du delar med dig när experimentet är klart.

 2. Jessica skriver:

  Likör är svårt att få utan en massa socker men jordgubbsvodka brukar jag göra. Den naturliga sötman i jordgubbarna räcker ju långt! 🙂

  Jag brukar fylla en kanna eller burk med jordgubbar och därefter fylla upp med vodka, låta stå i kylskåpet i tre dagar för att sedan byta ut jordgubbarna och låta stå tre dagar till. Blir otroligt gott! Dock vet jag inte hur länge den håller för de få gånger det blivit något över, vilket inte är ofta då det är otroligt uppskattat av mina vänner, har jag inte vågat chansa utan lagt den i frysen.

  • Mariann skriver:

   I alkohol håller sig saker länge 😉
   alkohol konserverar.
   jag misstänker att jordgubbslikören inte blir simmig och lite ”tröglfytande eftersom jag inte har sockrat.
   Men vi får se om det ändå blir en slags likör, får återkomma om 6 veckor med resultatet. 🙂

Kommentera

*