Sesam-knäckebröd

13 augusti, 2011 av Mariann Lämna en kommentar »

LCHF info 

Sesam-knäckebröd

1 ägg
1 dl vatten
1 dl sesamfrön
0,5 dl linfrön
0,5 dl kokosnötsmjöl
0,25 dl fibrex

Gör precis som  här välj att platta ut degen till en stor ruta och dela med kniv så du kan bryta lagom stora bitar när den är färdig.
Grädda i 175 grader i 30 minuter, stäng värmen och låt stå ytterligare minst 30 minuter, känn på kexen när de känns torra.

©Mariann Andersson

 


Annonser

4 kommentarer

  1. Lilli skriver:

    Gjorde sesamknäckebrödet för första gången igår. Utmärkt resultat. Enda nackedelen är att jag knaprade i mej dagen lång, för att det var så gott.
    Idag ska jag göra kexena.
    Tack för ett fint recept.

    • Mariann skriver:

      Hejsan och varmt välkommen hit!
      Ja de är jättegoda, igår kväll blev jag sugen på dem och nu blev jag påmind, ska gå och göra en laddning!
      men sånna med möe smör gör ju inte så mkt 😉
      Kram mariann

Kommentera

*