Snabbdessert

20 januari, 2012 av Mariann Lämna en kommentar »

Denna dessert slänger man ihop på mindre än 10 minuter. Äts med fördel lite ljummen.
2  port:
75 gram osaltat smör
1 msk Bakery+
3 msk fibrex
0,5 dl mandelmjöl
1 dl hasselnötsmjöl

hallon och vispad grädde

Gör så här:
Smält smöret och ta i sötning, blanda sedan ner de torra ingredienserna väl och låt svälla någon liten minut.

Lägg sedan en klick av nöt/mandelblandningen i en skål lägg lite hallon och fördela resterande blandning över och toppa med grädde och några hallon.

 

 


Annonser

6 kommentarer

  1. Anita skriver:

    Det lät spännande ska prova det i helgen. Tack för receptet. 🙂

  2. Rebecca skriver:

    Super god 🙂 Tror du att man skulle kunna göra smulpaj på samma recept? utan gräddde då 🙂

  3. Rebecca skriver:

    Har köpt boken men inte fått hem den än :)ska kolla in smulpaj 🙂

Kommentera

*