Svensk matproduktion måste värnas!

12 april, 2011 av Mariann Andersson Lämna en kommentar »

Vi konsumenter måste bestämma oss för att inte handla varor som vi inte vill ha. Bestämma oss för att fråga varifrån råvarorna kommer, ta med ett förstoringsglas till butiken och läsa det finstilta på förpackningarna, skriver Peter Tagesson i Borås tidning.

Svensk matproduktion måste värnas!


Är du en sådan som läser det finstilta, frågar i affären efter närodlat och ekologisk?

Jag är en sådan, kan vara ganska envis i mitt frågande och påstridig i att de måste förändra.

Hjälp till att förändra!


Annonser

Inga kommentarer

  1. quinna skriver:

    Tack för en bra inspirerande blogg. Gör precis som du frågar och frågar. Tror oxå att kokosolja och kokosmjöl är bra för oss. På tal om kokosmjöl bakade jag ditt bröd med
    kokosmjöl det var suveränt, har både rostat det och sist stekte jag en skiva i smör och till det ett stekt ägg med rinnande gula tunt skivad purjolök och tomat det var supergott. Om man serverar en färsbiff till med hackad kapris rödbeta och saltgurka i så bli det en klassisk parisersmörgås.I nästa bröd skall jag ha i lite soltorkade tomater, oliver och örtkrydda, blir spännande.

    • Hej!
      Javisst är brödet gott!! Ett medelhavskryddat bröd låter super.
      Detta bröd är en sådan bra grund att göra det mesta på :D
      Tack också för att du finner bloggen inspirerande!
      Mariann

Kommentera

*